Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Μας έδωσε ώθηση η νίκη επί της Everton τον Δεκέμβρη ”

Klopp: “ Μας έδωσε ώθηση η νίκη επί της Everton τον Δεκέμβρη ”

Από τις 2 Δεκεμβρίου έχουν συναντηθούν Liverpool και Everton και τότε οι Reds είχαν επικρατήσει των Toffees με έναν δραματικό τρόπο. Ο Divock Origi έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 96ο λεπτό και τελευταίο των καθυστερήσεων, λύτρωσε την ομάδα του και της έδωσε μεγάλη ώθηση για την συνέχεια, όπως τόνισε ο Jürgen Klopp.

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου και το γκολ του Origi ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε: 

“ Το γκολ του Origi κόντρα στην Everton άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας και μας έδωσε πολύ μεγάλη ώθηση για την συνέχεια. Ένα μπορεί να αλλάξει μια ολόκληρη σεζόν. ” Είπε ο Klopp στην Liverpool Echo.

“ Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ για εμάς. Τα παιδιά μετά από αυτή τη νίκη απέκτησαν ψυχολογία και έκαναν μόνο νίκες για όλο τον μήνα. Άλλαξε πολλά αυτό το γκολ. Μείναμε στην κορυφή του πρωταθλήματος για όλο τον Δεκέμβρη και αυτό μας βοήθησε αρκετά. ”

Για τον αυριανό αγώνα: 

“ Έχουν μια καλή αγώνα και τους σεβόμαστε αρκετά σαν ομάδα. Ακούσα την πιθανή τους ενδεκάδα για αύριο και πραγματικά είναι γεμάτη ποιότητα. Πρέπει να προετοιμαστούμε. ”

“ Στο παρελθόν έχουμε σταθεί τυχεροί εναντίον τους. Με το γκολ του Origi στον πρώτο γύρο στο τελευταίο λεπτό και με του Mane στο Goodison επίσης στο τελευταίο λεπτό πριν δύο χρόνια. ”

“ Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Θα πρέπει να το προσεγγίσουμε σωστά και να μην πάρουμε τίποτα ως δεδομένο. Πρέπει να δουλέψουμε και να παλέψουμε. ”

Ο Klopp πανηγύρισε με τον σκόρερ, Origi την νίκη του πρώτου γύρου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com